Boost voor een positieve mindset

 

"Het is mijn missie in het leven om zoveel mogelijk mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen. Ik verlang ernaar, dat we met elkaar streven naar een positieve en gelukkige wereld voor iedereen. Dus ook voor jou!"

 

Dit doe ik enerzijds door je te begeleiden met het vinden van een baan, die het beste bij je past nu (klik hier), anderzijds door je te prikkelen, stimuleren en enthousiasmeren het beste uit je leven te halen en je eigen persoonlijk transformatie door te gaan. Of om je even een glimlach te bezorgen. Het mag ook simpel!!

 

LIFE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS!

 

 

Daarom bied ik naast mijn loopbaancoaching ook Boosts voor een Positieve Mindset aan. Hieronder vertel ik je er meer over.

 

Maak een keuze uit mijn aanbod en ik zie en spreek je graag online, offline of buiten in het prachtige Haagse Bos.


Je eigen inspiratietekening

 

Wil jij je eigen tekening?

 

Het kan zijn, dat je allerlei lessen geleerd hebt en dat je wilt dat ik deze in een tekening voor je vang!

 

Of dat je chaos in je hoofd hebt en dat je het prettig vindt, als ik deze in beeld weer geef, zodat jij weer ruimte in je hoofd krijgt.

 

Hoe gaat het in zijn werk? We plannen een call in van een half uur! In dit half uur geef jij aan wat de tekening voor jou gaat betekenen. Ik stel je vervolgens een paar vragen en daarna ga ik voor je aan de slag. Dit noem ik intuitief tekenen.

 

Je krijgt een scan toegestuurd en als je tevreden bent, stuur ik je het origineel toe.

 

 

Klik hier om deze aan te vragen

(kosten € 75,- excl btw)

Drieluik Boost

Dit zijn individuele sessies van 3 x een uur. Deze sessies zijn online!

 

Elke twee weken plannen we een sessie in. Dus binnen 6 weken is jouw Drieluik Boost afgerond.

 

In drie sessies bespreken we wat jouw verlangens zijn, wat je tegenhoudt en op welke manier je hier verandering in kunt gaan maken.

 

Ik geef je per sessie oefeningen mee om in je eigen tijd te doen.

 

Klik hier om deze aan te vragen

(kosten € 350,- excl btw)

 

Boost mindset

Wil jij verandering aanbrengen in je leven?

 

Loop je vast in een situatie en weet je niet meer het overzicht te krijgen?

 

Ben je ervan overtuigd, dat er meer is in het leven, dan wat je tot nu toe hebt beleefd?

 

Laat mij je coachen! Ik zet mijn expertise in op werkgebied, alsmede mijn ervarings-deskundigheid op het gebied van ondernemen, gezin, relaties, scheiding en persoonlijke ontwikkeling & transformatie. Daarnaast heb ik een divers netwerk aan professionals als blijkt, dat je iets anders nodig hebt.

 

Ik weet als geen ander hoe fijn het is, als iemand een tijdje met je meereist!

 

Klik hier om deze aan te vragen en geef een korte omschrijving waar je nu staat en waar je naar op zoekt bent.