Creativiteit

Tekenen maakt het mogelijk om een beleving te krijgen bij een verhaal. 

Visuele verdieping

Heb jij een vraag of een situatie waar je graag meer inzicht in wil hebben?

 

Iets waar je meer duidelijkheid in wil hebben?

 

Dan kun je bij mij deze sessie boeken! Jij doet je verhaal en ik ben je liefdevolle spiegel. Ik maak tekeningen tijdens dit gesprek, die jij mee naar huis krijgt.

 

Beschouw dit als een snelle bewustwording en reset. Je krijgt een nieuw startpunt vanuit helderheid, inzichten en bewustwording op jouw manier van denken, patronen en gewoonten. Ik zie mooie dingen bij mensen gebeuren, na een dergelijke sessie. Houd er rekening mee, dat deze voor jou heel intensief kan voelen na afloop. Deze sessie duurt 3 uur en ik zorg voor drinken en iets te eten.

 

De prijs voor deze mooie sessie bedraagt € 375,- excl btw. 

 

Patchwork

Hoe gaaf is het als jij jouw creatieve talent gaat gebruiken?

 

Ieder mens is geboren met het talent om te creëren. Echter is dat mede door hoe wij hier het leven hebben ingericht niet altijd aangesproken. 

 

Laat mij je helpen jouw creatieve hart weer aan te zetten in deze patchwork sessies.

 

Dit kan een video zijn, een moodboard, een powerpoint presentatie, een verhaal, een letterbak, een collage, een schilderij...

 

Laat je verrassen!

 

Hoeveel sessies jij nodig hebt, kan ik van te voren nooit aangeven. 

De prijs van losse sessies bedraagt €110,- excl. btw.

 

In 2022 ga ik weer groepssessies inboeken. Houd mijn website in de gaten, of schrijf je in voor mijn Community!

Teken mijn proces

In het afgelopen jaar ben ik vaker gevraagd als Tekenaar.

 

Zo heb ik praatplaten gemaakt, brainstormsessies bijgewoond als tekenaar, projectteams geholpen bij het visueel in kaart brengen van hun processen. 

 

Ook ben ik al meerdere keren gevraagd als illustrator voor boeken, trainingen en presentaties.

 

Tenslotte kan ik je ook helpen jouw wensen & verlangens, of je puzzelstukken in kaart te brengen middels woordenbrijen en tekeningen van jou te bewandelende pad.

 

Aangezien dit maatwerk betreft kun je het beste in overleg met mij aangeven, waar je mijn teken skills voor in wilt zetten en dan komen we samen tot een mooie prijs.


#KRACHTVANTEKENEN is niet voor niets een motto van mij. Net als #SPELENINDESPEELTUIN. Je bent als mens in staat om te creëren. Dus zet je #CREATIEFHART aan en laat het zien aan de wereld. Iedereen kan creëren, dus jij ook!!

Volg me op social media!