Tekenen

→ Wat is jouw creatieve hart?

 

→ Wil je weten wat jouw puzzelstukjes zijn en hoe die eruit zien?

 

→ Ben je op zoek naar een tekenaar?

 

→ Wil jij meer helderheid in processen? Je persoonlijke proces, of mogelijk ook binnen je werk?

 

Ik teken al mijn hele leven. Striptekeningen, draken, bloemen, mensenfiguren, handen. Een aantal jaren terug heb ik zelfs een cursus portret tekenen gevolgd. Hier heb ik zoveel van geleerd. Namelijk, wat ik niet ben als het gaat om tekenen. Ik heb wel geleerd hoe je moet kijken naar hetgeen ik wil tekenen. Met welk materiaal ik het liefste werk en waarmee niet. Dat ik durf te gummen. Met andere woorden, fouten durf te maken. 

 

Ik heb ook diverse cursussen zakelijk tekenen gevolgd. De cursus die mij uiteindelijk in flow zette was een cursus Visueel Coachen bij een vriendin. Haar creatieve moed (haar motto) heeft mij daadwerkelijk aangezet, als het gaat om tekenen. Door deze cursus kon het ik tekenen samenbrengen in mijn coaching. Met veel succes en impact.

 

Inmiddels wordt ik ook gevraagd voor illustraties, brainstormsessies en het visualiseren van zakelijke projecten. Ik heb diverse eboeken gemaakt met mijn tekeningen ter illustraties en ik verwerk tekeningen in mijn presentaties, bij trainingen,  in mijn webinars en in mijn coachsessies.

 

Jij kunt iedere week een tekening van mij ontvangen, zodra je lid wordt van mijn Community. Je kunt ook mijn Kinderboek bestellen. Hier ga ik er in de toekomst meer van maken. Alles op zijn tijd! Dat heeft het tekenen mij ook geleerd. Het is voor mij één van de manieren om uit mijn hoofd en in mijn hart te komen.

 

Visueel coachen maakt snel iets duidelijk! 

Tekenen maakt het mogelijk om een beleving te krijgen bij een verhaal. 

Visuele Verdiepingssessie

 

Heb jij een vraag of een situatie waar je graag meer inzicht op wil hebben? Iets waar jij meer inzicht in nodig hebt?

 

Dan kun je bij mij deze sessie boeken! Jij doet je verhaal en ik ben je liefdevolle spiegel. Ik maak tekeningen tijdens dit gesprek, die jij mee naar huis krijgt.

 

Beschouw dit als een snelle bewustwording en reset. Je krijgt een nieuw startpunt vanuit helderheid, inzichten en bewustwording op jouw manier van denken, patronen en gewoonten. Ik zie mooie dingen bij mensen gebeuren, na een dergelijke sessie. Houd er rekening mee, dat deze voor jou heel intensief kan voelen na afloop. Deze sessie duurt 3 uur en ik zorg voor drinken en iets te eten.

Maak je patchwork

 

Iedereen heeft een creatief hart. Deze kun je ontdekken, door het maken van je eigen patchwork. 

 

Laat mij je hierbij helpen! Ik heb al vele kunstwerken, presentaties, verhalen, foto's en andere creatieve uitingen mogen zien van mijn kandidaten. Het betreft een sessie van een uur en een follow up op de opdracht.

  

Hier kun jij trots op zijn!!  Dit is de mijne.


Teken mijn proces

 

In het afgelopen jaar ben ik vaker gevraagd als Tekenaar.

 

Zo heb ik praatplaten gemaakt, brainstormsessies bijgewoond als tekenaar, projectteams geholpen bij het visueel in kaart brengen van hun processen. 

 

Ook ben ik al meerdere keren gevraagd als illustrator voor boeken, trainingen en presentaties.

 

Tenslotte kan ik je ook helpen jouw wensen & verlangens, of je puzzelstukken in kaart te brengen middels woordenbrijen en tekeningen van jou te bewandelende pad.

 

 

#KRACHTVANTEKENEN is niet voor niets een motto van mij. Net als #SPELENINDESPEELTUIN. Je bent als mens in staat om te creëren. Dus zet je creatieve hart aan en laat het zien aan de wereld. Iedereen kan creëren, dus jij ook!!

 

Mijn tarieven: 

 

Visuele verdiepingssessie:        € 375,- (excl btw en exclusief gewenste lokatie kosten)

 

Patchwork:                                                                            € 165,- (excl btw) 

 

Proces tekenen of illustratie:                                vraag informatie op!


Volg me op social media!