schrijf je in voor mijn Webinar: Ik maak van jou de beste sollicitant!


Ben jij er ook klaar voor om de beste sollicitant te worden, die jij kunt zijn?

 

Schrijf je dan snel in voor mijn Webinar: ik maak van jou de beste sollicitant!!

 

In dit webinar stip ik alles aan, wat je in mijn e-boek hebt kunnen lezen. 

 

Laat ik jou je valkuilen zien en nodig ik je uit om meer licht te schijnen op je talenten.

 

Beantwoord ik de vragen, die je hebt naar aanleiding van mijn e-boek en onthul ik mijn plannen met jou en alle deelnemers van dit webinar!!

 

Kun je niet wachten, wat dat gaat zijn, dan mag je me natuurlijk altijd een persoonlijk bericht sturen en me vragen om meer informatie daarover!!


Hieronder kun je je opgeven voor mijn Webinar: Ik maak van jou de beste sollicitant!

 

Er zullen steeds verschillende data staan, waaruit je kunt kiezen. Het is dus belangrijk, dat je in het berichtenveld hieronder aangeeft, welke datum jou schikt! Anders loop je de informatie hierover mis. Of nog erger, ontvang je niet een uur voor aanvang van het webinar de LINK!

 

Het betreft een online en interactief Webinar. Uiteraard mag je er zelf altijd voor kiezen hoe actief jij wilt deelnemen.

 

Mocht je er toch niet of niet helemaal bij kunnen zijn: ik neem hem op. Zodra jij je hebt ingeschreven, zul je na afloop de REPLAY ontvangen. Het is natuurlijk veel leuker voor jou EN voor jou, als je er wel bij kunt zijn. Dus mocht je toch niet kunnen, informeer dan naar de andere data.

 

  

NOVEMBER DATA:

Donderdag 5 november: 20:00-21:30

Dinsdag  17 november: 10:00-11:30

 

Ik kijk er naar uit je te zien!!

 

Namasté

Sharon

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.