Mijn Spiritualiteit

→ Ben jij al bekend met tarot?

 

→ Heb je al eens een reading ontvangen?

 

→ Ben jij nieuwsgierig naar wat de kaarten jou kunnen vertellen?

 

Dit is mijn uitnodiging om jou kennis te laten maken met de tarot. Mijn eerste deck kocht ik toen ik 25 jaar was. De Rider Waite, het bekendste deck binnen de wereld van tarot. Vijf jaar heb ik vrij regelmatig de kaarten gelegd, maar toen ben ik vooral een aards bestaan gaan leven. Ik kocht mijn eerste huis, kreeg twee kinderen en maakte verschillende stappen binnen mijn carrière. Ik ging meer dan twee keer per jaar op vakantie en reed een lease auto. Zoals de meeste mensen om mij heen. Ik ging zingen in diverse bands en trad veelvuldig op in kroegen en op festivals.

 

Daar paste de kaarten niet bij. Toen ik op veel latere leeftijd mijn spiritualiteit ging omarmen, ging er een nieuwe wereld voor me open. Of beter gezegd, toen ging ik leven naar mijn innerlijke wezen. 

 

Voor mij zijn de kaarten de meeste oordeelloze manier van boodschappen duiden. De uitnodiging om op een veilige en vertrouwelijke wijze je diepste zieleroerselen naar de oppervlakte te laten komen.

 

 

Ben je nieuwsgierig? 

Voor mij zijn de kaarten een oordeelloze vorm van het overbrengen van een boodschap. Het is zo bijzonder welke gesprekken ik voer naar aanleiding van de kaarten.

Kleine reading op maat

 

Heb jij een vraag of een situatie waar je graag meer inzicht op wil hebben? 

Vraag dan een kleine reading op maat bij mij aan. Je mailt mij een korte omschrijving van jouw situatie en je laat het aan mijn kaarten en vertaling over, welke invalshoeken ik je mee kan geven.

 

Ik verpak deze reading op geheel eigen wijze in een persoonlijke eboek van 5-8 pagina's. Zo is jouw reading altijd en overal mee te nemen. Deze kun je namelijk ook op je mobiel makkelijk teruglezen.

Coach & Reading

 

Wil jij liever live met mij een reading doen? Natuurlijk kan dat ook. Het kan ook online, mocht je ver van Den Haag wonen.

Dit is een sessie van maximaal 1,5 uur waarbij jij me uitlegt waar je behoefte aan hebt. Tijdens het gesprek kies ik de kaarten, die daarbij horen.

 

Aan de hand van de kaarten vervolgen we het gesprek en help ik je met het komen tot verschillende invalshoeken en inzichten.


Na afloop fotografeer ik de reading en verpak ze in een eboek, die je nagestuurd krijgt. 

 

Volg mijn dagkaarten op de Socials

 

Al geruime tijd trek ik iedere dag dagkaarten. De uitleg bij de kaarten omschrijf ik op Facebook. De foto's deel ik ook op instagram.

 

De hashtag die je kunt volgen is:  #dagkaarten

 

 

Daar kun je ook vaker meedoen aan Kies een kaart, of een kaart ontvangen vanuit één van de decks.

 

Dit is een laagdrempelige kennismaking met mijn kaarten en mijn wijze van doorgeven van spirituele boodschappen.

Durf jij je open te stellen voor datgene wat je niet ziet, niet tastbaar voelt, niet ruikt, niet proeft en niet hoort? Durf jij de liefde in jezelf te laten stromen en jouw hart te volgen als een kompas in jouw leven? Dat is namelijk waar de magie begint! 

 

Mijn tarieven: 

 

Kleine Reading:                                                                       € 65,- (excl btw)

 

Coach & Reading:                                                                 € 165,- (excl btw)

 

 

#dagkaarten volgen:                                                                     GRATIS 


Volg me op Social Media!