Mijn Spiritualiteit

 

Op mijn 27e kocht ik mijn allereerste Tarotdeck. Tot mijn 30e was ik hier heel actief mee aan het oefenen. 

 

Het was toen niet mijn tijd om hierin verder te gaan. Mijn fulltime werk, mijn bands en de vele optredens zorgden ervoor dat ik voorrang gaf aan een meer aards leven. Daarna kwamen mijn dochters en mocht ik mijn rol als moeder gaan leren.

 

Ik merkte wel op hoe bewust ik met deze verantwoordelijkheid om ging. Door mijn scheiding met de vader en het optuigen van mijn eigen bedrijf werd het een tijd van overleven en zorgen voor mijn kinderen. Dit sloot de deur naar mijn intuïtieve gaven enige tijd.

 

Tot ik in 2020 weer begon met tekenen. Dat en mede door alle ontwikkelingen omtrent gezondheid op wereldschaal met de bijbehorende maatregelen, zorgden ervoor dat ik in rap tempo weer naar binnen keerde. Met als gevolg, dat ik mijn spirituele gaven daadwerkelijk omarmde en aan het trainen ben.


Ik zet mijn lijf in bij mijn coaching. Je kunt dit ook heldervoelend noemen. Het lukt me ook om zo nu en dan te channelen, maar mijn liefde voor kaarten is echt definitief aangewakkerd.

 

Inmiddels heb ik ruim 40 decks en leg ik iedere dag #dagkaarten op de socials. Ik zet de kaarten in als hulpmiddel om vraagstukken oordeelloos samen met jou te kunnen duiden. Ik ben geen toekomstvoorspeller, ik ben niet een expert in de astrologie. Daarvoor zul je echt naar andere readers moeten zoeken. Daar kan ik je bij helpen, als je wilt. Inmiddels ken ik er genoeg.


Voor mij zijn de kaarten een oordeelloze vorm van het overbrengen van een boodschap. Het is zo bijzonder welke gesprekken ik voer naar aanleiding van de kaarten.

Reading

Heb jij een vraag of een situatie waar je graag meer inzicht op wil hebben? 

Vraag dan een kleine reading op maat bij mij aan. Je mailt mij een korte omschrijving van jouw situatie en je laat het aan mijn kaarten en vertaling over, welke invalshoeken ik je mee kan geven.

 

Ik verpak deze reading op geheel eigen wijze in een persoonlijke eboek van 5-8 pagina's. Zo is jouw reading altijd en overal mee te nemen. Deze kun je namelijk ook op je mobiel makkelijk teruglezen.

 

De prijs voor deze reading op afstand bedraagt €65,- excl. btw. Jouw kado is een blijvend eboek!

Coaching & Reading

Wil jij liever live met mij een reading doen? Natuurlijk kan dat ook. Het kan ook online, mocht je ver van Den Haag wonen.

Dit is een sessie van maximaal 1,5 uur waarbij jij me uitlegt waar je behoefte aan hebt. Tijdens het gesprek kies ik de kaarten, die daarbij horen.

 

Aan de hand van de kaarten vervolgen we het gesprek en help ik je met het komen tot verschillende invalshoeken en inzichten.


Na afloop fotografeer ik de reading en verpak ze in een eboek, die je nagestuurd krijgt. 

 

De prijs voor deze sessie bedraagt €165,- excl btw. Ik zorg uiteraard ook voor iets te drinken en iets lekkers! 

 


Naast het publiceren van een kinderboek, het inzingen van zangvideo's op de socials, het leggen van kaarten en het schrijven van een roman (2022), ben ik ook bezig met het ontwerpen van een kaartendeck Sharon Style. Sommige van mijn ontwerpen heb ik al online laten zien. 

 

Ik heb gemerkt, dat mijn tekeningen een emotionele beleving teweeg brengen bij de kijkers. Het deck wat ik wil ontwerpen zal er dan vooral op gericht zijn je emotioneel te inspireren en je hart aan te zetten. Jij weet wat je voelt, als je naar mijn kaarten kijkt. Dus jij weet de betekenis. Ik geef je slechts een richtlijn. Je mag ze inzetten zoals het voelt voor jou!

 

Dit is mijn optimale spirituele en creatieve manier om jou terug in je eigen regie te zetten!


Houd mijn website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief in de Community!

Durf jij je open te stellen voor datgene wat je niet ziet, niet tastbaar voelt, niet ruikt, niet proeft en niet hoort? Durf jij de liefde in jezelf te laten stromen en jouw hart te volgen als een kompas in jouw leven? Dat is namelijk waar de magie begint! 

Volg me op Social Media!