Succes Sleutels!


In de jaren dat ik kandidaten heb bemiddeld naar andere banen, ben ik gaan opletten wanneer iemand succesvol is in het vinden van een baan en wanneer niet. Wat zijn de factoren, die leiden tot succesvol solliciteren en in hoeverre kun je daar op sturen?

 

Sommigen lijkt het heel gemakkelijk af te gaan. Anderen lijken nooit een baan te vinden. Ook in mijn coaching ben ik gaan oefenen met de verschillende factoren, waarvan ik het vermoeden had, dat die aan de basis liggen van succes. Ik heb er uiteindelijk 8 geformuleerd en ik noem ze de sleutels tot succesvol solliciteren, oftewel SuccesSleutels.

 

Deze sleutels deel ik graag met jou!

 

De 8 sleutels zijn:

  1. Focus
  2. Keuze
  3. Doelen stellen
  4. Tijd & Investeren
  5. Regie
  6. Plan 
  7. Netwerk
  8. Lol

In jouw zoektocht naar een baan, is het belangrijk om al deze sleutels goed te leren beheersen. Ik kan je hierbij helpen!

 

Het mooie van deze sleutels is ook, dat je dit ook in de andere aspecten van je leven kunt toepassen!

 


Roadmap tot Succesvol Solliciteren!

 

Binnen 30 dagen Sollicitatie Proof! Met gebruik van de SuccesSleutels.

 

Wil jij ook in een maand tijd, je netwerk uitbreiden en een boost geven aan je zichtbaarheid en profilering? Meer inzicht in wie jij bent, wat je drijfveren zijn en je passie(s)? Gemotiveerd en geïnspireerd raken in een groep gelijkgestemden? Oefenen met sollicitatievaardigheden en elkaar feedback geven?

 

Vraag dan hier de informatie aan!!!