WAT HEB JIJ NODIG VAN MIJ?


INSPIRATIE

 

Ik plaats op LinkedIn bijna dagelijks een inspirerende Quote, story of ik zing een lied. Dit doe ik omdat ik je graag op een positieve manier inspireer. Ik wil je tot denken aanzetten en je uitnodigen wat minder naar je hoofd en wat meer naar je hart te luisteren.

 

Inmiddels heb ik een vaste groep volgers, die regelmatig liken, reageren en delen en me persoonlijk vertellen hoe blij ze altijd worden van mijn posts.

 

Wil jij me ook volgen? Dat kan: Volg me op LinkedIn

 

Wil jij iedere week een inspiratietekening ontvangen? Klik hier en je ontvangt voortaan wekelijks mijn tekening.

 


(LOOPBAAN)COACHING

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van recruitment, loopbaancoaching en sollicitatie- en LinkedIn trainingen, beschouw ik mij als een bevlogen en inspirerende coach die jou graag begeleid in jouw zoektocht naar een baan.


Ik heb hiervoor mijn eigen methode ontwikkelt: Successleutels! 

 

Deze 8 sleutels gaan jou helpen met het verkrijgen van de juiste mindset om die baan te vinden.

 

Je kunt nog zo'n prachtig CV hebben, maar als je niet de juiste mindset hebt, gaat het je niet lukken om die baan te vinden, die echt bij je past. Datzelfde geldt ook voor het voeren van gesprekken. Sommigen gaat dat heel goed af, maar dan start de baan en blijkt die baan toch niet zo goed te passen, als je had gewild.

 

Ik coach ook on the job. Ik vind het belangrijk, dat je het beste uit je baan haalt. Soms heb je dan een neutrale derde nodig, die je hierbij helpt.

 

Wil je weten hoe ik dit doe? Klik hier voor mijn coachaanbod! 


BOOST VOOR EEN POSITIEVE MINDSET

 

Wil jij ook wakker worden en de dag starten met een vrolijk gevoel in je buik? Dat je zin hebt om op te staan? Dat je weer gaat dromen en energie hebt om je doelen te stellen en ze na te streven?

 

Dat je je dromen weer gaat dromen en je verlangens voorop stelt?

 

Gun jezelf dan deze BOOST voor een positieve mindset. Klik hier voor meer informatie.