WAT HEB JIJ NODIG VAN MIJ?


(LOOPBAAN)COACHING

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van recruitment, loopbaancoaching en sollicitatie- en LinkedIn trainingen, beschouw ik mij als een bevlogen en inspirerende coach die jou graag begeleid in jouw zoektocht naar een baan.

 

Ik heb zeker 1000 unieke gesprekken gevoerd met kandidaten door heel Nederland en honderden bedrijven van binnen en buiten gezien. 

 

Iedere kandidaat die ik in begeleiding heb gehad vond een nieuwe baan binnen 2-12 maanden!


Ik heb mijn eigen methode ontwikkelt: Successleutels tot succesvol solliciteren. Deze 8 sleutels helpen jou gericht je proces in te gaan. Op deze manier zie je ook snel, waar je aan moet werken en wat je mag vermeerderen! 

 

Deze 8 sleutels gaan jou helpen met het verkrijgen van de juiste mindset om die baan te vinden.

 

Je kunt nog zo'n prachtig CV hebben, maar als je niet de juiste mindset hebt, gaat het je niet lukken om die baan te vinden, die echt bij je past. Datzelfde geldt ook voor het voeren van gesprekken. Sommigen gaat dat heel goed af, maar dan start de baan en blijkt die baan toch niet zo goed te passen, als je had gewild.

 

Ik ben een intuÏtieve coach en geef je direct terug wat ik zie. Zo spoor ik jouw blokkades op, je valkuilen, maar ook jouw talenten en je sterke kwaliteiten. Jij doet het harde werk :-), ik stuur je waar nodig!

 

Klik hieronder voor meer informatie over mijn diensten!


INSPIRATIE

 

Ik plaats op verschillende Social Media bijna dagelijks een inspirerende Quote, story en soms zing ik een lied. 

 

Dit doe ik omdat ik je graag op een positieve manier inspireer. Ik wil je tot denken aanzetten en je uitnodigen wat minder naar je hoofd en wat meer naar je hart te luisteren.

 

Inmiddels heb ik een vaste groep volgers, die regelmatig liken, reageren en delen en me persoonlijk vertellen hoe blij ze altijd worden van mijn posts. 

 

Daarnaast heb ik een groeiende Community die iedere maandag een inspiratietekening van mij ontvangt. Zo kun je geïnspireerd jouw week beginnen! Tegelijk mis je niets meer van alles wat ik met je wil bespreken, welke activiteiten ik ontplooi en waar je mijn aanbod kunt vinden.

 

Ontvang je wekelijkse inspiratietekening hier:

 

Wil jij me ook volgen? Klik op de onderstaande buttons!