Wie ben ik?


Ik ben een bevlogen coach en interim professional. Ik ben van nature een verbinder en breng je graag weer terug naar de kern van wie je bent. Als jij er voor open staat, weet ik je snel daar te raken. Zo wordt jij je bewust van het gegeven: hier moet ik zijn! Van daaruit neem ik  je mee naar die stip op de horizon. En die stip is jouw nieuwe baan, je doel in je leven, je te ontdekken passie, je kracht.

 

Ik maak gebruik van visueel coachen, oftewel tekenen om je nog meer inzicht te geven in en bewust te maken van jouw proces.

 

Tevens maak ik gebruik van SuccesSleutels, die jou helpen te bereiken wat je wilt.

 

Dit doe ik in 1-op-1 coaching, teambuilding, groepstrainingen, bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en de stories die ik deel op LinkedIn, Facebook en Instagram.

 

Ben jij toe aan iets nieuws? Ben jij bereid om alle stappen te zetten, die nodig zijn om te komen tot verandering? Durf jij je open te stellen en je kwetsbaar op te stellen? Dan zijn wij de goede match!Mijn achtergrond:

 

Ik heb mijn jeugd doorgebracht in het Brabantse dorp Berkel-Enschot. Ik heb gestudeerd in Leiden. Na een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewoond en gewerkt ben ik verhuisd naar Den Haag.  

 

Ik ben opgeleid als Sociaal- & Organisatiepsycholoog. Mijn grootste ervaring ligt op het gebied van Recruitment, Netwerken en Sales. Na een training binnen Oplossingsgericht Werken ben ik als zelfstandige gaan trainen en coachen. Ik heb ook gewerkt als Interim Professional bij diverse organisaties.

 

 

Ik heb door heel Nederland gewerkt en binnen de verschillende branches, beroepsgroepen en niveaus.

 

Mijn creativiteit heeft zich altijd geuit in muziek en schrijven. Als zangeres van diverse coverformaties heb ik 20 jaar op het podium gestaan. Performen zit in mijn bloed, vandaar dat ik graag voor groepen sta. Ook deel ik graag mijn verhalen in allerlei vormen.

 

Tekenen is hier sinds 2020 aan toegevoegd. Waar ik dit mijn leven lang deed vanuit hobby, heb ik de toepassing van tekenen omarmt. De mogelijkheden hierbinnen zijn eindeloos. Ik teken zo je proces uit, je valkuilen, je rooster, een praatplaat, je bedrijf. Noem het maar op.

 

 

#krachtvantekenen