Kernwaarden die ik belangrijk vind!


 

C Durven je kwetsbaar op te stellen

 

C Het is tijd voor verandering

 

C Openheid willen bieden

 

C Je eigen verantwoordelijkheid nemen

 

C Gaan voor verbetering

 

C Het bewaken van je eigenheid

 

C Eerlijk zijn naar jezelf en naar anderen

 

C En humor, naast de diepte van het leven

 

 

 

Herken jij jezelf hierin en ben je er klaar voor om jouw verhaal met mij te delen? Dan zijn wij de goede match!

 


MIJN ROLLEN:

 

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, zus, collega, leidinggevende, zelfstandige, inspirator, motivator, coach, trainer,  netwerker,  verbinder, oplosser, kennisdeler, story teller, zangeres.

 

BIO:

 

Ik ben geboren in 1972 en heb mijn jeugd doorgebracht in Brabant. Ik deed daar mijn lagere school en middelbare school. Hier heb ik leren tennissen en hockeyen. Schreef ik verhalen, maakte ik tekeningen en leerde ik zingen en piano spelen. 

 

In 1991 ben ik op mezelf gaan wonen in de oudste studentenstad van Nederland. Daar studeerde ik Sociale & Organisatiepsychologie, werd ik lid van een studentenvereniging en had zeer diverse bijbanen.  Na afronding van mijn studie startte ook mijn nevenberoep: zangeres in diverse bandformaties.

 

In 2000 verhuisde ik naar de hoofdstad en daar leerde ik wat werken was. Ik reisde het land door als Recruiter voor verschillende intermediairs. Naast mijn carrière, kreeg ik in deze periode ook volop muzikale kansen, zoals wekelijks optreden in heel Nederland vanuit drie bands en deelnemen aan een Gospelmusical.

 

In 2006 verhuisde ik naar de politieke hoofdstad en daar resideer ik nog steeds. Hier runde ik een klein studentenuitzendbureau. Werd ik moeder van twee prachtige dochters. Leerde ik het strand in al haar facetten kennen en startte ik mijn eigen bedrijf.

 

In de afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd om mij verder  te vormen als coach en als ondernemer.