Wie ben ik?

Uiteraard ben ik hier om jou te helpen! Echter weet ik uit ervaring, dat mijn kandidaten het op prijs stellen mij ook een beetje te leren kennen. Vandaar, dat ik je hier een kijkje geef in wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat mijn expertise is!

 

Ik ben een bevlogen coach en interim professional. Ik ben van nature een verbinder en breng je graag weer terug naar de kern van wie je bent. Als jij er voor open staat, weet ik je snel daar te raken. Zo wordt jij je bewust van het gegeven: hier moet ik zijn! Van daaruit neem ik  je mee naar die stip op de horizon. En die stip is jouw nieuwe baan, je doel in je leven, je te ontdekken passie, je kracht.

 

Ik maak gebruik van visueel coachen, oftewel tekenen om je nog meer inzicht te geven in en bewust te maken van jouw proces.

 

Tevens maak ik gebruik van SuccesSleutels, die jou helpen te bereiken wat je wilt.

 

Dit doe ik door 1-op-1 coaching, teambuilding, groepstrainingen, bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en de stories die ik deel op LinkedIn, Facebook en Instagram.

 

Ben jij toe aan iets nieuws? Ben jij bereid om alle stappen te zetten, die nodig zijn om te komen tot verandering? Durf jij je open te stellen en je kwetsbaar op te stellen? Dan zijn wij de goede match!


mijn achtergrond

 

Ik heb mijn jeugd doorgebracht in het Brabantse dorp Berkel-Enschot. Ik heb gestudeerd in Leiden. Na een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewoond en gewerkt ben ik verhuisd naar Den Haag.  

 

Ik ben opgeleid als Sociaal- & Organisatiepsycholoog. Daarna ben ik gaan werken en heb veel ervaring opgedaan binnen Recruitment, Netwerken en Sales. Na een training binnen Oplossingsgericht Werken ben ik als zelfstandige gaan trainen en coachen.  Ik heb verschillende trainingen gegeven op het gebied van Netwerken, Solliciteren en LinkedIn. Ik heb ook gewerkt als interim professional bij diverse organisaties. Daar waar ik kan pionieren, verbeteren of mensen weer terug kan zetten in de eigen regie, is waar ik me altijd thuis voel.

 

Mijn creativiteit heeft zich altijd geuit in muziek en schrijven. Als zangeres van diverse coverformaties heb ik 20 jaar op het podium gestaan. Performen zit in mijn bloed, vandaar dat ik graag voor groepen sta. Ook deel ik graag mijn verhalen in allerlei vormen.

 

Tekenen is hier sinds 2020 aan toegevoegd. Waar ik dit mijn leven lang deed vanuit hobby, heb ik de toepassing van tekenen omarmt. De mogelijkheden hierbinnen zijn eindeloos. Ik teken zo je proces uit, je valkuilen, je plannen, een praatplaat, je bedrijf. Noem het maar op.


#krachtvantekenen

Deze tekening maakte ik op 13 maart 2020. Vlak voordat we wisten dat we de maandag erop thuis moesten blijven en de horeca, de kappers en de nagelstudio's dicht moesten tot 1 juni 2020. 

 

Vrijdag de 13e voordat ook Corona ons in quarantaine zette.

 

Die ochtend moest ik mijn dochter ophalen uit school, omdat ze drie keer had gehoest. Om haar verdriet, de frustratie van haar vader, het ongemak van de juf en mijn verwarring te verwerken, maakte ik deze "Corona-tekening".

 

Zodra ik in een situatie kom, waarbij er dreiging is van paniek, maakt mijn brein overuren. Wat gebeurt hier? Waar leidt het naartoe? Wat kan ik doen? Als sociaal psychologe heb ik geleerd dat wanneer er angst optreedt in groepen mensen, we massa hysterie moeten voorkomen. Ten alle tijden. Deze tekening toonde de mogelijkheden van wat we allemaal nog wel kunnen of creëren, in plaats van de focus te leggen op wat niet kan.

 

Little did I know, wat dit teweeg zou brengen voor mij. In 3 weken tijd, is deze tekening ruim 45.000 keer bekeken. Het eboek wat ik aanbood om thuis te gaan lezen en de oefeningen te gaan doen, heb ik 500x weggegeven.

 

Dat is wat je nu noemt: DE KRACHT VAN TEKENEN!

 

Sinds die tijd heb ik mijn website snel moeten aanpassen, meerdere eboeken geschreven, meerdere webinars gegeven, een filmpje gemaakt over Corona, mijn netwerk met 40% vergroot, heel veel mensen blij gemaakt en geïnspireerd en hebben mijn SUCCESSLEUTELS het levenslicht gezien. 

 

Dus, wie ben ik?

Ik maak het beste van iedere situatie. Ik kijk naar een probleem en focus me op het oplossen of verbeteren ervan. Ik creëer mogelijkheden en van daaruit inspireer ik zoveel mogelijk mensen dit ook te doen. Wat ik vooral wil, is jou helpen zo gelukkig mogelijk te worden. Dit doe ik vanuit een setting op basis van vertrouwen en veiligheid.

 

Dat kan, door je te begeleiden naar een baan die bij je past. Door je te coachen het beste uit jezelf te halen, of uit je huidige rol. Of door je te laten voelen welke talenten er allemaal in jou verscholen liggen, die je nu mag delen met de wereld.

 


Volg me op Social media!