Mijn coaching!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je weten wat nu echt bij je past, dan is loopbaancoaching een goede fit voor jou!

Wil je uit je hoofd en meer vanuit je hart leven? Steeds meer mensen zijn op zoek naar die UIT knop. Ik leer je hoe je beter op een pauzeknop kunt drukken.


Mijn begeleiding kenmerkt zich door gesprekken, afgewisseld met opdrachten en oefeningen. Ik ben een oprecht klankbord en geeft directe en eerlijke feedback. Soms kan dit heel confronterend zijn, maar altijd zonder oordeel. Hierdoor leer je sneller, dat de oordelen die jij voelt echt te maken hebben met jou! 

 

Het liefste reis ik een langere tijd met je op. Hierdoor kan ik je beter begeleiden, sturing geven en voel jij je die periode ook gezien en gewaardeerd. Sommige kandidaten ervaren mij als een vriendin, omdat ik echt een band met je opbouw gedurende het traject.

 

Ik houd de grenzen goed in de gaten en zorg voor veiligheid. En ik geef jou ook direct jouw eigen verantwoordelijkheid in onze samenwerking.

 

Gedurende de coaching zoek ik, als we niet te ver uit elkaar wonen, de natuur met je op. Een wandeling in het bos of langs het strand is me niet vreemd. Wandelen zorgt voor beweging en ruimte, zodat de gesprekken een ander karakter krijgen, dan tegenover elkaar aan tafel.

 

Ik ben gewend aan online sessies, dus woon je ver van Den Haag, dan plannen we onze sessies online in.

 

We starten met een intakegesprek van een half uur (meestal online uit oogpunt van praktisch) en daarna maken we een op maat traject met elkaar.


Wil jij losse sessies boeken? Natuurlijk kan dat ook. Dan werken we niet naar een uiteindelijk resultaat, maar ben ik je sparringpartner wanneer je me nodig hebt.

Wil je echt iets bereiken? Een veranderingsproces aangaan? Kies dan voor een traject. Dan heeft onze reis een kop en een staart.


Wil jij die rups blijven, die nooit genoeg kan eten? Of wil je ontpoppen tot die prachtige vlinder die jij bent?


Volg me op Social media!


Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105