wat anderen zeggen over mij...

Marit van der Sleen (Challenge: Affirmeren doe je zo! oktober 2022)

 

 

 "Sharon volgde ik al een tijdje online en nu had ik de kans om de vierdaagse Challenge Affirmeren Doe je Zo te doen. Op dat gebied had ik nog wat te leren en ook nog af te leren. En dat op een praktische, speels en creatieve manier. Super leuk.

 

Ik heb nu een affirmatie die altijd paraat is en me gelijk helpt: Ik ben okay! Deze paar woorden zijn veel meer dan een paar woorden. Er zit een heel verhaal, een gevoel en een actie achter. Er zit een Challenge achter. De challenge van Sharon. Super bedankt Sharon. Je bent een topper!"

Marit heeft nog contact onderhouden na de Challenge. Ze ervaart meer licht in haar leven en een houvast aan de affirmatie. Ze was even vergeten hoe fijn ze het vindt om creatief bezig te zijn en dat ze dit nu weer gaat oppakken in haar dagelijkse leven. Er van genieten. Ze heeft aangegeven in de toekomst weer deel te nemen aan een nieuwe Challenge.


 

Eveline van Hoven. (Ontwikkeladviestraject 2021)

 

"Ik heb het traject als heel fijn ervaren.

Vond het toch best spannend ( ook op mijn 41ste levensjaar ) om over mezelf te praten.

Jij bent een heel eerlijk, positief en fijn persoon!

De gesprekken hebben me geholpen, zeker omdat ik af en toe best uit mijn comfort zone moest stappen.

 

Je hebt  me echt tot nadenken gezet, wie ik ben en wat ik wil. Dankjewel voor alles!"

 

Eveline heeft een andere baan gevonden ten tijde van het Coachtraject.  Ze wilde een keuze maken, die past bij waar ze nu in het leven staat. Ze was vooral op zoek naar een sparringspartner en spiegel.


Esther Falck. (Ontwikkeladviestraject 2021)

 

"Ik wilde graag bij mijn authentieke ik komen en keuzes maken vanuit mijn behoeftes en kernwaarden zowel richting werk als privé.

 

Sharon was mijn confronterende en eerlijke spiegel op een hele liefdevolle en veilige manier. Door haar manier van benadering durfde ik mijn ongemak aan te kijken.

 

Wat doe ik? Wat wil ik?

 

Ik stelde me open om de daarbij horende emoties te doorvoelen met de emotie oefeningen die Sharon mij meegaf. Stil zijn, tijd nemen en luisteren naar wat zij mij te vertellen hebben. Bewust mijn lijf voelen en fijne dingen doen want dan ben ik in verbinding met mezelf  en kan ik een keuze maken die bij mij past en verantwoordelijkheid voor mijzelf  nemen vanuit wat ik wil en  wat ik voel. Ik ben ervoor gegaan en het heeft me een geweldige baan opgeleverd!

 

De emotie oefeningen zijn voor mij handvaten die mij helpen trouw te blijven aan mezelf. Omdat ik meer in verbinding ben gekomen met mezelf, in mijn kracht sta ben ik ook beter in verbinding met de ander. Ik weet wat van mij is en wat van de ander is en dat mag er allemaal zijn! Dat is de kracht van emoties! Durven luisteren, kijken en erkennen door ze er te laten zijn!"

 

Vlak na het traject heeft Esther een passende functie gevonden, waarbij ze anderen kan helpen hun leven weer op orde te brengen. Ook heeft zij haar opleiding voltooid. Inmiddels heeft ze een vast contract gekregen.


 

Antoinette Goedhart (bewustzijns sessie 2019)

 

"3 jaar geleden ben ik uit mijn jarenlange toxische relatie gestapt. Ik ben zeer visueel ingesteld.

 

In 1 coachingsessie met Sharon werd de situatie heel inzichtelijk. Zij tekende mijn leven in 1 sheet wat er speelde en een andere sheet met ballontjes waarin ik positieve uitspraken kon zetten die iedere week aangevuld kon worden."

 

Zij gaf aan "kom uit die slachtofferrol". Niet leuk om op dat moment te horen, maar achteraf wel waar. Je hebt altijd een keuze!

 

Ik kies er nu voor om weer te gaan leven! Je kunt de golven niet stoppen maar wel om erop te surfen!


 

Bjorn Rodijk (V.I.P. traject 2020/2021)

 

"Na het volgen van een webinar bij Sharon over de acht successleutels voor succesvol solliciteren, heb ik besloten om bij haar een V.I.P. traject te gaan volgen. Mijn gevoel zei dat zij mij goed op weg kon helpen met mijn hulpvraag. Dit was mijn zoektocht naar wat wil ik nu echt in een baan en wat past bij mij als mens. En waar en hoe ga ik deze baan vinden. 

 

Dit hield in een jaar lang intensieve begeleiding waarbij we gezien de afstand prima contact per Zoom hebben gehad maar ook fysiek hebben afgesproken. Zo hebben we een strandwandeling gemaakt waarbij we goed hebben kunnen brainstormen. En de CV en de Linkedln training hebben we ook fysiek afgesproken en dit was tevens een mooie afsluiting van mijn traject bij Sharon.

 

Ik heb haar coaching als heel persoonlijk en prettig ervaren. Dit komt door Sharon haar persoonlijkheid en haar manier van coachen. Welke ik krachtig, warm en positief vindt. Prettig en duidelijk vind ik het dat Sharon van begin af aan aangeeft: ik mag het traject zelf gaan doen en zij staat aan mijn zijde met woord en daad.

 

Waar nodig houdt ze je ook een eerlijke en soms ook confronterende spiegel voor welke ik erg prettig vond. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik gedachtes en vastzittende patronen heb kunnen doorbreken. Met haar brede levens- en werk ervaring heeft ze mij goed kunnen helpen.

 

Het feit dat er tijdens het traject ruimte was voor mijn gebeurtenissen in mijn persoonlijke leven en zij hier de coaching op aan paste vond ik erg fijn. We spraken hierover, pasten het plan van aanpak aan en pakten het weer op wanneer het voor mij weer goed voelde. Dit maatwerk gaf mij vertrouwen en ik voelde mij ook serieus genomen.

 

Tijdens deze reis heb ik ontzettend veel waardevolle inzichten en bewustwording gekregen in mijn gedachtes maar ook dus in mijn handelen. Dit zowel op persoonlijk vlak als ook op loopbaan vlak, wat uiteindelijk toch ook één geheel is voor mij als mens.

 

Ik heb geleerd dat ik veel meer op mijzelf mag gaan vertrouwen. En ook op alle vaardigheden en werkervaring die ik al heb opgedaan in mijn leven. Concreet weet ik nu welke stappen ik ga zetten qua loopbaan richting. Met hierbij de opgedane kennis op C.V. en Linkedln gebied kan ik weer zelfstandig vooruit.

 

 

Sharon, ik vind je een heel mooi en een bijzonder mens. En ik ben oprecht blij en dankbaar dat wij elkaar ontmoet hebben en zoals jezelf altijd mooi aangeeft: dat jij met mij een stukje hebt mogen meereizen. Dank je wel voor alles wat jij voor mij hebt betekendI" 


 

Nancy Mac Gillavry (diverse losse sessies 2020/2021)

 

"Al langere tijd worstelde ik met vragen als 'Wat wil ik nou? Welk werk past bij mij? Hoe krijg ik weer plezier in mijn (werk)leven?'

 

Ik kwam bij Sharon en zij heeft mij met haar persoonlijke, verfrissende en nuchtere aanpak aan het denken gezet. Ook haar tekeningen gaven veel helderheid.

 

Ik zat vast in de narcistische werkverhouding en was totaal uitgeput, omdat het mij zo ontzettend veel energie kostte om hiermee om te gaan. Sharon gaf mij oefeningen en leidraden, maar gaf vooral ook inzicht in mijn gedrag, gewoontes en denkwijzen om tot het inzicht te komen dat het zo niet verder kon op mijn werk. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten, die ik zelf nooit had kunnen doen en bedenken: ik ben gestopt met deze baan. 

 

Sharon is een ster in het spiegelen van je gedrag, ze luistert goed, is invoelend, zet je aan het denken, neemt de tijd, zegt waar het op staat en met haar humor houdt ze de sessies luchtig. Haar manier van werken is zeer persoonlijk, oprecht en ze slaat de spijker op z'n kop. Ook haar wekelijkse inspiratietekening via de mail en op Linkedin geeft stof tot nadenken!

 

Ik kan gerust wel zeggen: zij heeft mijn leven in positieve zin veranderd!

 

Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105