Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, of ben je recent ontslagen bij je werkgever, dan is het heel fijn om samen met iemand te gaan onderzoeken wat je nieuwe stap gaat zijn.

 

Mijn trajecten kenmerken zich veelal het doorlopen van de volgende fases:

 

 1. Het opstellen van je persoonlijke profiel.
  Wie ben je? Waar kom je vandaan? Hoe maak je keuzes? Wat zijn je talenten? Hoe heb je eerder je banen gevonden? Wat is de reden, dat je nu opnieuw zoekende bent? Weet je al waar je goed in bent en wat je wil doen?
 2. Rouwverwerking en acceptatie actuele situatie.
  Mogelijk heb je nog iets te accepteren en zullen we eerst werken aan rouwverwerking. Deze fase wordt meestal overgeslagen. De impact is dan dat je nieuwe baan alles moet goedmaken, wat er in je vorige baan misging. Dat gaat meestal fout. Dus laten we deze fase aangaan met elkaar.
 3. Je bouwstenen van je nieuwe baan.
  Ik heb mooie oefeningen en opdrachten om te komen tot het schrijven van je droomvacature. Ik leer je hiermee ook hoe je beter kunt manifesteren. 
 4. Hoe staat het met je sollicitatievaardigheden? Goed te weten dat ik 20 jaar recruiter ben geweest door heel Nederland en ook een trainer ben op sollicitatievaardigheden, het schrijven van je CV en Linkedin trainer.
 5. Indien nodig zet ik mijn netwerk voor je in.

 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door sparringsgesprekken, directe en eerlijke aanpak en ik zet je aan het werk! Wil jij ook een assessment doen, dan heb ik een netwerk van collega's in het veld, die je hierbij kunnen ondersteunen.  

 

 

Ik maak geen rapportages voor je. Het helpt als jij je eigen aantekeningen maakt tijdens onze gesprekken en de tekeningen die ik maak, zijn altijd voor jou om mee naar huis te nemen ter illustratie.


Ik geloof vooral in voelen en doen!

 

Ga hier terug naar coaching


Een baan die bij je past! Hoeveel vrijheid en geluk gaat je dat brengen? Ben jij bereid om alle stappen te zetten, die daarvoor nodig zijn?


Volg me op Social media!


Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105