Terug naar je gevoel

De laatste jaren komen er steeds meer mensen op mijn pad, die weer willen voelen. We hebben ons hoofd zo goed getraind, dat we minder goed luisteren naar ons gevoel. Ratio, analytisch vermogen, ons Ego.

 

Laat mij je helpen weer optimaal in verbinding te komen met jezelf.

 

Mijn trajecten kenmerken zich veelal het doorlopen van de volgende fases: 

  1. We houden een diepte interview. Dit betekent dat ik je ga bevragen over je gezin van herkomst. Hoe je je keuzes hebt gemaakt. Hoe het staat met je verbindingen met andere mensen en of je zelf weet waar je tegen aan loopt. Welke blokkades je kunt benoemen en wat je tegenhoudt.
  2. Middels eenvoudige oefeningen gaan we eerst werken aan je vertrouwen. Dit start met vertragen en met name er comfortabel mee worden, dat jij niet altijd het tempo kunt bepalen :-)
  3. Vervolgens gaan we middels spiegel- en sparringgesprekken jouw hulpvraag verder beschrijven en verdiepen.
  4. Ik leer je mijn emotieoefening. Hiermee leer je beter met je emoties te dealen, je triggers te ontdekken en je gedrag te veranderen. Mits je de oefening op de juiste manier hanteert en bereid bent dit voor een langere tijd in te zetten.
  5. Ik ga met je aan de slag met grenzen. Mijn methodiek "de koe in de wei" is een supertool, die jou leert waar je grenzen zijn en hoe belangrijk het is dat je gaat accepteren dat niet iedereen op dezelfde manier denkt en handelt als jij.
  6. Gaandeweg zul je merken hoe fijn het is om de focus steeds meer op jezelf te leggen en je minder afhankelijk te maken van wat anderen doen en zeggen. 

 

Voelen is vooral de verbinding met jezelf herstellen. Daar help ik je heel graag bij. Ik weet als geen ander, hoe het is om uit verbinding te staan met jezelf en hoe je hierdoor de verkeerde dingen en mensen kunt aantrekken. Met alle gevolgen van dien.

 

 

Voorwaarde is, dat je bereid bent tot zelfreflectie en je bereid bent om daadwerkelijk verandering door te maken. Het is hierbij helemaal ok om weerstand te voelen, onzeker te zijn en het spannend te vinden. Ik leg je uit wat er met jou gebeurt, zodat je door kennis meer begrip en compassie gaat krijgen voor jezelf.

 

 

Terug naar je hart is NOOIT een Quick Fix. Ik reik je kennis, inzichten, oefeningen en handvatten aan. Jij doet het harde werk! Ik geef je steun, erkenning en motiveer je!

 

Jij moet het doen!

 

Ga hier terug naar coaching


Terug in je regie levert jou de optimale verbinding op met jezelf. Dan wordt jouw gevoel, jouw kompas. Je luistert weer naar je intuïtie en daarmee groeit de liefde voor jezelf!


Volg me op Social media!


Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105