Over mij

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, zangeres, mentor, tekenaar, psycholoog, coach, gedragswetenschapper, zee liefhebber, trainer, luisterend oor, schouder om op te huilen, motivator, deler, story teller.....

 

IK BEN MENS!

mijn achtergrond

Ik ben een bevlogen en intuïtief coach, die jou een liefdevolle spiegel voorhoudt. Van nature ben ik een verbinder, die jou weer terug brengt naar de kern van wie jij bent. Wanneer jij er voor open staat, weet ik je snel daar te raken. Zo word jij je bewust van het gegeven:

 

"Hier moet ik zijn!"

 

Van daaruit neem ik je mee naar die stip op de horizon. Die stip is jouw nieuwe baan, je doel in je leven, je te ontdekken passie. Jouw kracht! 

 

Naast mijn studie Psychologie ben ik ook getraind in Oplossingsgericht werken. Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan binnen Recruitment. Uitzendorganisaties, Werving & Selectiebureaus, Re integratiebureaus en Detacheringsorganisaties. In 2015 ben ik voor mezelf begonnen en heb een aantal mooie opdrachten vervuld binnen Gemeentelijke organisaties, Welzijnszorg en Bestuurlijke organisaties. 

 

Sinds 2020 richt ik me vooral op Coaching. Te denken valt aan Outplacement, Re integratie, Vitaliteit en Emotie coaching. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van Sollicitatievaardigheden en LinkedIn.

 

Naast coaching ben ik Tekenaar. Ik heb een kinderboek gemaakt, mijn eigen inspiratie set en word ik gevraagd lllustraties te maken voor boeken en in opdracht van Gemeenten. Ik zet tekenen ook in tijdens mijn coaching. Zo breng ik visueel in kaart wat jouw proces is.

 

Tevens ken ik een spirituele kant. Ik ben een ervaren Tarotreader en kan dus ook voor jou de kaarten inzetten als hulpmiddel om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Ik doe geen toekomst of liefdesvoorspellingen.

mijn creatief hart

Doordat ik mijn creatieve hart heb omarmd zijn er meer deuren voor me geopend, dan ik voor mogelijk hield. Ik teken al mijn hele leven. Mijn tekenleraar op school spotte mijn talent en gaf mij steevast eigen opdrachten tijdens de tekenlessen. Ik heb diverse workshops en trainingen gevolgd, maar in 2020 klikte het echt.

 

Het volgen van een cursus Visueel Coachen heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik zette mijn tekeningen online en de deur naar nieuwe mogelijkheden en kansen werden geopend. Sinds die tijd word ik gevraagd voor het tekenen van illustraties, praatplaten, brainstormsessies voor verandertrajecten en heb ik zelfs een kinderboek gemaakt. Ik zet het tekenen in bij mijn coaching. Het helpt je namelijk om te zien waar je in zit. Veel sneller dan een half uur praten!

dit ben ik nog meer...

Eén van de oefeningen die ik graag geef in mijn coaching is het maken van je eigen patch work. Het is jouw manier van creatief verwoorden waar jij voor staat, wie je bent, waar je in gelooft en hoe jij jezelf wilt presenteren aan de buitenwereld.

 

Iedere keer weer ben ik ontroerd door de creativiteit die ik mag aanschouwen. Deze is van mij!

mijn spiritualiteit

Op mijn 27e kocht ik mijn eerste tarotset. Nu bezit ik ruim 50 decks. Ik ben een intuïtieve coach en gebruik de kaarten, indien gewenst, tijdens mijn trajecten. Kaarten bieden een oordeelloze uitnodiging voor verdieping en inzichten.

mijn missie

"𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘪𝘦 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘻𝘰𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘶𝘯 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯. 𝘐𝘬 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘢𝘳, 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘭𝘬𝘢𝘢𝘳 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘶𝘬𝘬𝘪𝘨𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯."

 

 

Alles zit al in jou. Je bent alleen vergeten wie je was en wie je daadwerkelijk wilt zijn. Ik laat het je zien en voelen. Jij doet het uiteindelijk!

Volg me op Social media!


Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105