Over mij

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, zangeres, mentor, tekenaar, psycholoog, coach, gedragswetenschapper, zee liefhebber, trainer, luisterend oor, schouder om op te huilen, motivator, deler, story teller.....

 

IK BEN MENS!

mijn achtergrond

Ik ben een bevlogen en intuïtief coach, die jou een liefdevolle spiegel voorhoudt. Van nature ben ik een verbinder, die jou weer terug brengt naar de kern van wie jij bent. Wanneer jij er voor open staat, weet ik je snel daar te raken. Zo word jij je bewust van het gegeven:

 

"Hier moet ik zijn!"

 

Van daaruit neem ik je mee naar die stip op de horizon. Die stip is jouw nieuwe baan, je doel in je leven, je te ontdekken passie. Jouw kracht! 

 

Naast mijn studie Psychologie ben ik ook getraind in Oplossingsgericht werken. Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan binnen Recruitment. Uitzendorganisaties, Werving & Selectiebureaus, Re integratiebureaus en Detacheringsorganisaties. In 2015 ben ik voor mezelf begonnen en heb een aantal mooie opdrachten vervuld binnen Gemeentelijke organisaties, Welzijnszorg en Bestuurlijke organisaties. 

 

Sinds 2020 richt ik me vooral op Coaching. Te denken valt aan Outplacement, Re integratie, Vitaliteit en Emotie coaching. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van Sollicitatievaardigheden en LinkedIn.

 

Naast coaching ben ik Tekenaar. Ik heb een kinderboek gemaakt en heb al verschillende illustraties mogen maken voor boeken en in opdracht van Gemeenten. Ik zet tekenen ook in tijdens mijn coaching. Zo breng ik visueel in kaart wat jouw proces is.

 

Tevens ken ik een spirituele kant. Ik ben een ervaren Tarotreader en kan dus ook voor jou de kaarten inzetten als hulpmiddel om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Ik doe geen toekomst of liefdesvoorspellingen.

mijn creatief hart

Doordat ik mijn creatieve hart heb omarmd zijn er meer deuren voor me geopend, dan ik voor mogelijk hield. Ik teken al mijn hele leven. Mijn tekenleraar op school spotte mijn talent en gaf mij steevast eigen opdrachten tijdens de tekenlessen. Ik heb diverse workshops en trainingen gevolgd, maar in 2020 klikte het echt.

 

Het volgen van een cursus Visueel Coachen heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik zette mijn tekeningen online en de deur naar nieuwe mogelijkheden en kansen werden geopend. Sinds die tijd word ik gevraagd voor het tekenen van illustraties, praatplaten, brainstormsessies voor verandertrajecten en heb ik zelfs een kinderboek gemaakt. Ik zet het tekenen in bij mijn coaching. Het helpt je namelijk om te zien waar je in zit. Veel sneller dan een half uur praten!

dit ben ik nog meer...

Eén van de oefeningen die ik graag geef in mijn coaching is het maken van je eigen patch work. Het is jouw manier van creatief verwoorden waar jij voor staat, wie je bent, waar je in gelooft en hoe jij jezelf wilt presenteren aan de buitenwereld.

 

Iedere keer weer ben ik ontroerd door de creativiteit die ik mag aanschouwen. Deze is van mij!

mijn spiritualiteit

Al op jonge leeftijd - 4 jaar - wist ik wat ik wilde worden later als ik groot zou zijn. Namelijk een moeder! Toen ik moeder werd, was ik even in de war. Wat nu?

 

Rond mijn 8e levensjaar sprak ik in de avond voor het slapen gaan met wat ik nu zou noemen: het universum. Ik deelde mijn dromen, mijn zorgen en maakte plannen. Al die plannen heb ik verwezenlijkt. Niet allemaal op de manier zoals ik het toen voor kon stellen, maar ze kwamen allemaal uit.

 

Toen ik naar de middelbare school ging, doofde die spirituele kant een beetje uit. Ik volgde wat me werd opgedragen en mijn kleine ik verdween voor langere tijd naar de achtergrond. 

 

Tot ik in 2020 mijn tekeningen online deelde en er in de wereld drastische veranderingen plaatsvonden. De lockdowns zette ook voor mij alles op scherp. Mijn tocht naar binnen zette veel in stroomversnelling en ik moest breken met mijn verleden. Zelfs breken met de mensen, die mij tegenhielden in zijn wie ik ben!

 

Ik leerde me te onthechten, mijn eigen waarden te vergroten, mijn grenzen te verduidelijken en te respecteren en ik kwam erachter wat het betekent om echt van jezelf te houden. Ik ga nooit meer terug, naar wie ik daarvoor was.

 

Ik weet niet meer wat de aanleiding was, maar ik herinnerde me ineens weer mijn dromen en ik pakte mijn tarotkaarten (welke ik al 20 jaar met me mee sleepte) uit de kast. Sindsdien heb ik een altaar en ben ik de trotse eigenaar van ruim 40 verschillende tarotdecks en orakelkaarten. Ik geef readingen en zet de kaarten in als een liefdevol hulpmiddel om te duiden waar jij in zit. 

 

En binnenkort verkoop ik mijn eerste zelf ontworpen set kaarten. Helemaal in mijn stijl: intuïtief, veel kleuren en met coach advies.

mijn missie

Het is mijn missie om jou weer te laten voelen wie jij werkelijk van binnen bent.

Zodat jij jezelf zichtbaar laat zijn.

 

JIJ AAN ZET!

 

JIJ ACHTER JE EIGEN STUUR!

 

JIJ DE BAAS VAN JOUW EIGEN LEVEN!

 

Ik wil je begeleiden met het leren beheersen van je emoties! Alleen dan ben je echt in staat om goed voor jezelf te zorgen. Je eigen keuzes te maken en daar in vol vertrouwen voor te gaan. Te leren vallen en weer op te staan. Die baan te kiezen die past. Het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt. Met de mensen die daarbij passen.

 

Alles zit al in jou. Je bent alleen vergeten wie je was en wie je daadwerkelijk wilt zijn. Ik laat het je zien en voelen. Jij doet het uiteindelijk!

Volg me op Social media!