vraag een reading aan!

Al op jonge leeftijd - 4 jaar - wist ik wat ik wilde worden later als ik groot zou zijn. Namelijk een moeder! Toen ik moeder werd, was ik even in de war. Wat nu?

 

Rond mijn 8e levensjaar sprak ik in de avond voor het slapen gaan met wat ik nu zou noemen: het universum. Ik deelde mijn dromen, mijn zorgen en maakte plannen. Al die plannen heb ik verwezenlijkt. Niet allemaal op de manier zoals ik het toen voor kon stellen, maar ze kwamen allemaal uit.

 

Toen ik naar de middelbare school ging, doofde die spirituele kant een beetje uit. Ik volgde wat me werd opgedragen en mijn kleine ik verdween voor langere tijd naar de achtergrond. 

 

Tot ik in 2020 mijn tekeningen online deelde en er in de wereld drastische veranderingen plaatsvonden. De lockdowns zette ook voor mij alles op scherp. Mijn tocht naar binnen zette veel in stroomversnelling en ik moest breken met mijn verleden. Zelfs breken met de mensen, die mij tegenhielden in zijn wie ik ben!

 

Ik leerde me te onthechten, mijn eigen waarden te vergroten, mijn grenzen te verduidelijken en te respecteren en ik kwam erachter wat het betekent om echt van jezelf te houden. Ik ga nooit meer terug, naar wie ik daarvoor was.

 

Ik weet niet meer wat de aanleiding was, maar ik herinnerde me ineens weer mijn dromen en ik pakte mijn tarotkaarten (welke ik al 20 jaar met me mee sleepte) uit de kast. Sindsdien heb ik een altaar en ben ik de trotse eigenaar van ruim 40 verschillende tarotdecks en orakelkaarten. Ik geef readingen en zet de kaarten in als een liefdevol hulpmiddel om te duiden waar jij in zit. 

 

Ik heb zelfs mijn zelf ontworpen set kaarten. Helemaal in mijn stijl: intuïtief, veel kleuren en met coach advies.

Ben je bekend met tarot? Of de orakelkaarten?

 

Voor mij zijn de kaarten een tool om op een oordeelloze manier jou te helpen meer duiding te geven omtrent een situatie of een hulpvraag die je hebt.

 

Ik ben geen toekomstvoorspeller en ik doe ook geen liefdes readingen. Wel geef ik duiding aan je hulpvraag aan de hand van de kaarten die ik schud en die zich laten zien.

 

Je hebt de keuze voor een online reading van een half uur of een uur.  Of voor een reading door middel van een video van tien minuten.

 

In de online versie gaan jij en ik met elkaar in gesprek. Bij de video reading stuur je me de hulpvraag toe en krijg je de video per mail retour.

 

Laat je naam en emailgegevens achter. Zet kort in de beschrijving wat je wilt en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!!

 

(tarieven kun je hier bekijken)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Sharon Kamp Advies & Training

info@sharonkamp.nl

06-19867105